flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У приміщенні ТУ ДСА України в Житомирській області відбувся семінар на тему: «Поводження з військовими під час виконання службових обов’язків».

22 грудня 2023, 15:52

     22 грудня 2023 року у приміщенні ТУ ДСА України в Житомирській області відбувся семінар на тему: «Поводження з військовими під час виконання службових обов’язків».

Семінар провела спікерка – Ксенія Лавріна, гештальт-терапевт, інструктор з до медичної підготовки Української Служби Порятунку, волонтер, громадський діяч.

     У семінарі прийняли участь представники ТУ ДСА України в Житомирській області, ТУ ССО у Житомирській області та Богунського, Корольовського районного суду м. Житомира, Бердичівського міськрайонного суду, Черняхівського районного суду Житомирської області.

     Також у режимі відеоконференцзв’язку (через сервіс Zoom) підключилися представники місцевих загальних судів Житомирської області.

     На семінарі було розкрито та опрацьовано низку важливих питань, зокрема, які стосуються комунікації представників місцевих загальних судів та співробітників служби судової охорони при зустрічі з ветеранами війни та військовослужбовцями.

     Слайд-презентація: «Країна Ветеранів і місце кожного в ній».