flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Цікаво! Пізнавально! Проект «Доступно про суд: пояснюють судді!»

23 вересня 2020, 12:02

З метою інформування громадськості про діяльність судової влади України ГО «Вектор прав людини» у партнерстві з Радою суддів України та Координаційним центром з надання правової допомоги в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії імплементує проект «Доступно про суд: пояснюють судді!», в межах якого підготовлено 25 просвітницьких відеороликів, в яких надаються відповіді на найбільш поширені запитання щодо діяльності судів та які сприяють обізнаності населення про судові сервіси, які наразі не є розповсюдженими серед користувачів судових послуг.

10 суддів Верховного Суду, апеляційних та місцевих судів розповідають про судоустрій України та висвітлюють окремі питання кримінального, цивільного й адміністративного проваджень.

Дані відео доступні на:

.     YouTube-каналі «Суд людською мовою» : https://bit.ly/2FAkNJ7;

.     Facebook-події «Доступно про суд: пояснюють судді: https://www.facebook.com/events/255851452229627/.

 «Доступно про суд: пояснюють судді» — це серія коротких відеороликів, в яких судді Верховного Суду, апеляційних та місцевих судів розповідають про судоустрій України, висвітлюють окремі питання кримінального, цивільного й адміністративного проваджень.

Субтитри українською мовою. Автори ідеї та концепції серії відеороликів «Доступно про суд: пояснюють судді» — Назарій Боярський, Валерія Рибак.