flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Експерт НДЕКЦ провів заняття для співробітників Служби судової охорони у Житомирській області

21 вересня 2020, 13:13

Як відрізнити підробний документ, що посвідчує особу, від оригіналу, навчали співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області 18 вересня.

Заняття зі службової підготовки для особового складу управління Служби судової охорони у Житомирській області провів завідувач сектору почеркознавчих досліджень технічного дослідження документів та обліку відділу криміналістичних видів досліджень Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України Максим Янович.

Він ознайомив учасників заняття з елементами захисту документів, що посвідчують особу, та основними способами їх підробки, а також відповів на запитання співробітників Служби.

Надалі представники спецпідрозділу поліції ГУНП у Житомирській області провели з особовим складом управління заняття з основ тактичної медицини. Вони нагадали про три зони на полі бою – червону, жовту та зелену, алгоритм надання допомоги за стандартом MARCH, а також ознайомили із вмістом індивідуальної травматичної аптечки. 

Участь у заняттях зі службової підготовки взяли начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук та його заступник полковник Служби Микола Юхимчук.

  

 

  

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області