flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася спільна нарада за участю керівництва територіальних управлінь Служби судової охорони та Державної судової адміністрації у Житомирській області щодо перспектив взяття під охорону судів Житомирської області в умовах децентралізації

16 вересня 2020, 16:12

Днями відбулася нарада за участю керівництва територіальних управлінь Служби судової охорони та Державної судової адміністрації у Житомирській області. Її учасники обговорили питання перспективи взяття під охорону судових установ з найбільшою кількістю розглядів справ та з урахуванням нового адміністративно-територіального устрою регіону.

Розпочав нараду начальник управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук. Він повідомив, що нині під охороною Служби судової охорони перебувають 8 судів та судових установ, розміщених в місті Житомирі, а також 7 районних та міськрайонних судів регіону. Станом на 14 вересня під охорону Служби узяті 50% обєктів правосуддя Житомирської області.

З начальником управління ДСА у Житомирській області Василем Мореєм учасники наради обговорили черговість узяття під охорону судів регіону, напрямки співпраці між керівництвом судових установ та керівниками апаратів судів під час слухання резонансних справ та закритих судових засідань, а також забезпечення безпеки під час проведення резонансних процесів у судах, які ще не перебувають під охороною Служби.

  

 Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області