flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Команда Служби судової охорони у Житомирській області зайняла ІІ місце у змаганнях з легкоатлетичного кросу

16 вересня 2020, 15:51

Збірна команда Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області взяла участь у змаганнях з легкоатлетичного кросу серед працівників правоохоронних органів, військових формувань, рятувальних та інших спецслужб області.

Змагання відбулися 15 вересня у житомирському гідропарку. З бігу на дистанції 1000 та 2000 метрів від Служби судової охорони змагалися 4 співробітників.

Старший сержант Служби Оксана Радчук посіла 2 місце на дистанції 1000 м серед жінок, сержант Служби Микола Огородник – 2 місце на дистанції 1000 м серед чоловіків, рядовий Служби судової охорони Олександр Дзюбак – ІІІ місце на дистанції 2000 м серед чоловіків. За цими результатами команда управління посіла ІІ загальнокомандне місце.

Команду Служби привітали начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук та його заступник полковник Служби Микола Юхимчук.

Легкоатлетичний крос відбувся відповідно до календаря фізкультурно-спортивних заходів Житомирської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» за програмою «Динаміада-2020». Наступним етапом змагань будуть змагання з шахів.

   

 

  

 

 

Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області