flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони Житомирщини підбила підсумки роботи за серпень

07 вересня 2020, 10:12

   Стан службової діяльності структурних підрозділів у серпні 2020 року обговорили у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області.

     Метою службової наради, що пройшла під керівництвом начальника управління полковника Служби судової охорони Геннадія Герасимчука та його заступників, було підбиття підсумків роботи управління за серпень.

      Так, за місяць наряди судової охорони не допустили пронесення до органів правосуддя регіону 108 заборонних предметів. Нагадуємо, що до приміщень органів та установ системи правосуддя забороняється прохід із боєприпасами, вогнепальною, газовою зброєю, пристроями для відстрілу патронів із гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної дії, наркотичними, легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами, а також колюче-ріжучими предметами.

     Також в одному з судів області мала місце некоректна поведінка нетверезого відвідувача, до якого був викликаний наряд поліції та складений протокол про адмінправопорушення.

     Чотирьох відвідувачів, у яких дистанційні термометри зафіксували підвищену температуру тіла, не допустили до приміщень судів та рекомендували їм звернутися до лікаря. З початку року на об’єктах охорони Служби судової охорони в Житомирській області задокументований 21 такий випадок.

     Начальники структурних підрозділів та служб управління підсумували зроблене, озвучили проблемні питання та визначили напрямки діяльності на вересень.

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області