flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Житомирському районному суді пройшли спільні навчання Служби судової охорони та Національної гвардії України

26 червня 2020, 12:23

     24 червня на території та в приміщенні Житомирського районного суду, що на вулиці Покровській у Житомирі, відбулися спільні практичні навчання співробітників Служби судової охорони та Національної гвардії України.

     Під час навчань відпрацьовувалася тактика спільних дій під час виникнення нештатних ситуацій, як от прояви неповаги до суду під час розгляду справи, порушення громадського порядку та спроба зриву судового засідання. Співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області вчилися оперативно реагувати на ускладнення оперативної обстановки в установах системи правосуддя та грамотно діяти в умовах, максимально наближених до реальних.

     За словами начальника відділу професійної підготовки та підвищення кваліфікації управління Олександра Кравченка, навчання з відпрацювання спільних дій під час виникнення надзвичайних подій та нештатних ситуацій в органах судової влади із залученням співробітників Територіального управління проводитимуться й надалі, адже вони підвищують рівень ефективності взаємодії та злагодженої командної роботи силових структур.

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області