flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Новопризначені співробітники Служби судової охорони Житомирщини склали присягу на вірність українському народові

22 червня 2020, 10:45

     Новопризначені співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області склали присягу на вірність українському народові. Урочистості з цієї нагоди з дотриманням мір особистої безпеки пройшли на території управління 19 червня.

     Відкрив захід тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління полковник Служби судової охорони Микола Юхимчук. Він нагадав, що за часів незалежності судові установи перебували під охороною різних правоохоронних органів: від працівників внутрішніх військ до спецпідрозділу «Грифон» та бійців Нацгвардії.

     «Упродовж цього року організовано 8 конкурсних відборів кандидатів на службу. За результатами складання іспитів з фізичної підготовки, вирішення ситуативних завдань та співбесіди визнано переможців, які за своїми моральними та діловими якостями відповідають високим критеріям працівника Служби судової охорони», - зазначив полковник Служби Микола Юхимчук. Він запевнив, що керівництво Служби зробить все можливе, щоб забезпечити своїм співробітникам гідні умови несення служби та соціальний захист.

     «Будьте наполегливими у досягненні цілей, відповідально виконуйте покладені на вас завдання, підвищуйте свій професійний рівень», - побажав новим підлеглим т.в.о. начальника управління.

     В урочистій обстановці присягнули на вірність народу та отримали спеціальні звання 27 нових співробітників: 11 осіб середнього та 16 – молодшого складу. 

     З урочистою подією співробітників Служби привітав начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Житомирській області Василь Морей. Він нагадав, що очікування суспільства від Служби судової охорони надзвичайно високі, і головним завданням її представників є підняти безпеку в судах області на якісно новий рівень.

     На сьогодні Служба судової охорони забезпечує охорону та підтримує громадський порядок у 10 судових установах Житомирської області.

 

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області