flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони у Житомирській області передала подарунки для вихованців «Сонячного дому»

03 червня 2020, 17:48

     1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, представники територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області відвідали обласний центр соціально-психологічної реабілітації «Сонячний дім», що в Житомирі. Вони передали для вихованців солодощі та канцелярію, яка допоможе їм навчатися та розвиватися.

     Через обережність адміністрації закладу та карантин, який все ще триває, захід відбувся без участі дітей.

     «Всі ми тата й мами, декому вже пощастило мати онуків. Подарунки – це завжди радість для дітей, тим паче у такий день, а тим паче для дітей, які зростають у кризових родинах. Більшість із них не знає, що таке мати вдосталь їжі, іграшок чи смаколиків. Від імені колективу нашого управління та його керівника, полковника Служби судової охорони Геннадія Герасимчука, прийміть ці подарунки для маленьких вихованців. Ми бажаємо їм радісного дитинства, добрих друзів, гарних наставників та віри у краще», - сказав заступник начальника управління, полковник Служби Анатолій Новіцький.

     Це вже другий візит Служби судової охорони до установи: у грудні минулого року діти отримали від керівництва управління подарунки до Дня святого Миколая.

     Зі слів директорки Центру Валентини Сінько, вихованці «Сонячного дому» з нетерпінням чекають на подарунки, які малечі передають гості. Нині у стінах закладу утримується 46 дітей, які потрапили у скрутні життєві обставини.

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області