flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На Житомирщині керівники управлінь Служби судової охорони та УДСНС домовилися про співпрацю

02 серпня 2021, 12:30

30 липня керівництво Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області провело робочу зустріч з начальником Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області Ігорем Нікітчуком.

Сторони обговорили напрямки взаємодії та належного обміну інформацією між управліннями Служби судової охорони та Держслужби з надзвичайних ситуацій, а також узгодили дати проведення спільних тактико-спеціальних навчань на об’єктах, що перебувають під охороною Служби у 2021 році.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук зауважив, що в Службі судової охорони приділяється велика увага дотриманню правил пожежної безпеки та відпрацюванню дій співробітників при виникненні позаштатних та надзвичайних ситуацій на об’єктах охорони.

У свою чергу генерал-майор служби цивільного захисту Ігор Нікітчук ознайомив гостей зі змінами в системі управління ГУ ДСНС в Житомирській області у зв’язку з новим адміністративно-територіальним поділом.

Сторони домовилися про співпрацю задля належного виконання завдань з охорони приміщень судів, органів та установ системи правосуддя регіону, підтримання громадського порядку в судах, припинення проявів неповаги до суду та забезпечення в суді безпеки учасників судового процесу.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

#служба_судової_охорони_Житомир