flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво Служби судової охорони Житомирщини відвідало районні суди, ще не взяті під охорону

26 квітня 2021, 14:19

   Керівництво Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області відвідало районні суди Житомирської області, які ще не взяті під охорону.

   23 квітня начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук та його заступники полковник Служби Микола Юхимчук та підполковник Служби Андрій Лозко зустрілися з керівництвом тих районних судів, які ще тільки планується брати під охорону.

   «Голова Служби судової охорони Валерій Іванович Бондар поставив завдання з урахуванням нового адміністративно-територіального устрою прорахувати кроки зі взяття під охорону тих судових установ, які ще не перебувають під нашою охороною. У нашій області таких судів 10. Задля окреслення перспектив та напрямків взаємодії я та мої заступники зустрілися з головами судів та керівниками апаратів», - зазначив полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук.

   Так, голова Володарсько-Волинського районного суду Артем Збаражський зазначив, що поява Служби судової охорони у приміщенні суду є дуже очікуваною подією, на яку всі з нетерпінням чекають. З ним солідарний і керівник Ємільчинського райсуду Василь Гресько.

   «Коли на вході до суду відвідувача зустрічає співробітник у формі, це дисциплінує і змушує поводитися відповідно", - певен Василь Адамович.

   На сьогодні під охороною Служби судової охорони перебувають 20 з 30 об’єктів правосуддя, до яких не допущено пронесення 688 заборонених предметів – ножів, ножиць, викруток, палиць, зброї, газових балончиків та електрошокерів.

   Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області