flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області відзначив першу річницю з дня створення

16 жовтня 2020, 15:36

16 жовтня у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області пройшли урочистості, присвячені першій річниці діяльності управління.

Зважаючи на епідситуацію в регіоні, захід відбувся з дотриманням карантинних мір та безпечної дистанції.

З вітальним словом до співробітників звернувся начальник управління полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук.

«Цей день надзвичайно важливий: 16-го жовтня 2019 року наше управління почало офіційно функціонувати. За рік ми пройшли непростий шлях становлення, комплектування та розвитку. Провели 18 конкурсів на вакантні посади, прийняли на роботу 148 співробітників та працівників. Узяли під охорону 17 з 30-ти об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя Житомирської області. Забезпечили підтримання громадського порядку під час розгляду десятків судових справ, що потребували посилення та мали суспільний резонанс. Не допустили пронесення понад тисячу небезпечних предметів», - зазначив він і побажав колективу процвітання, вдалої служби та гарного настрою.

З першою річницею колектив Служби привітав начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Житомирській області Василь Морей.

 «Я добре пам’ятаю, з чого починалася робота управління. Пам’ятаю призначення на посаду Геннадія Валерійовича і Ваші перші кроки. Сьогодні ви солідний державний орган, що захищає верховенство права. Щиро вітаю вас з першою річницею створення, бажаю процвітання, мудрих рішень і вдалих кроків», - побажав Василь Морей. Він також передав вітання колективу від керівництва судових установ області.

Учасників святкового зібрання ознайомили з історією створення Служби судової охорони тазі здобутками територіального управління у Житомирській області за рік діяльності.

За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розбудову та становлення територіального управління грамотами управління нагородили:

  • провідного спеціаліста відділу забезпечення безпеки учасників судового процесу капітана Служби судової охорони Наталю Довгалюк;
  • провідного спеціаліста фінансово-економічного відділу лейтенанта Служби Оксану Герасимчук;
  • провідного інспектора (з дипломом спеціаліста) відділу охорони об'єктів судів, органів та установ системи правосуддя Олега Бєлова.

 Подяки управління оголошені:

  • начальнику відділу з професійної підготовки та підвищення кваліфікації майору Служби Олександру Кравченку;
  • провідному спеціалісту служби інформаційно-аналітичної роботи майору Служби Савчуку Роману;
  • провідному спеціалісту (оперативному черговому) відділу оперативно-чергової служби капітану Служби Ігорю Литвинчуку;
  • провідному спеціалісту відділу по роботі з персоналом лейтенанту Служби Олені Новицькій;
  • провідному спеціалісту відділу матеріально-технічного забезпечення лейтенанту Служби Віталію Ткачу;
  • провідному бухгалтеру (з дипломом спеціаліста) фінансово-економічного відділу Юлії Жилінській.

  

  

  

  

Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області