flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області підвели підсумки роботи за 9 місяців

08 жовтня 2020, 15:30

6 жовтня у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області провели нараду, на якій підвели підсумки службової діяльності всіх відділів та служб за 9 місяців 2020 року.

Участь у заході взяли начальник територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук, його заступник полковник Служби Микола Юхимчук, керівники відділів, служб та підпорядкованих підрозділів, а також співробітники апарату територіального управління. Службова нарада відбулася з дотриманням карантинних мір.

Станом на 30 вересня співробітники управління взяли під охорону 16 з 28 об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя Житомирської області, що складає 53%.

«У найближчі місяці Служба судової охорони бере під охорону Романівський районний суд та Новоград-Волинський міськрайонний суд Житомирської області», - повідомив начальник управління Геннадій Герасимчук.

За 9 місяців службові наряди попередили пронесення до органів та установ системи правосуддя 1082 заборонених предметів:

  • 721 ножів та інших гострих предметів;
  • 314 газових балончиків;
  • 8 електрошокових пристроїв;
  • 8 одиниць травматичної зброї, а також вогнепальну, пневматичну, газову зброю та металеві палиці.

 

Станом на 1 жовтня співробітники управління забезпечили підтримання громадського порядку під час 19 резонансних судових засідань та 81 засідань у справах, які потребували посилення.

Окремо наголошувалося на питанні взаємодії територіального управління Служби судової охорони з іншими об’єктами судової влади та силовими структурами регіону. Так, за звітний період проведено 42 робочі зустрічі з представниками підрозділів поліції та ДСНС, а також ряд спільних нарад з головами судів, керівництвом територіального управління Державної судової адміністрації, ГУНП у Житомирській області та Нацгвардії.

Насамкінець було озвучено проблемні питання по кожному з напрямків та окреслено шляхи їх вирішення.

   0

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області