flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Бердичівським міськрайонним судом продовжується розгляд резонансної справи. Хто і чому убив молоду бердичівлянку?

03 вересня 2020, 11:03

     Близько восьмої вечора 5 липня 2018 року вона залишилась із онучкою гратись у пісочниці та провела поглядом за ріг будинку свою доньку, яка, посміхаючись та розмовляючи по телефону, пішла вигуляти собаку. Десь через годину тварину у двір привели сторонні люди, а дочки вже не було серед живих: її тіло знайшли на придорожній алеї між Червоною Горою та Елінгом. Це із показань матері молодої бердичівлянки, до смерті якої, за версією досудового слідства, причетний неповнолітній юнак.

     За ходом розгляду цієї справи (пункти 4 і 7 частини 2 статті 115 КК України) віднині може спостерігати кожен бажаючий, адже уже два останні засідання, що відбулись 26 та 27 серпня, транслювались онлайн на офіційному каналі «Судової влади» на youtube. Так само, як на попередньому липневому, на нещодавніх слуханнях працювали журналісти видання «Корупціонер в Україні», які теж вели прямий ефір у соцмережевій сторінці. За клопотанням мас-медійників, суд надасть їм дозвіл на побачення із обвинуваченим у СІЗО із проведенням аудіо- та відеофіксації.  

    Наступні засідання у цій справі призначено на 15 та 16 вересня. Наголошуємо, що усі вони будуть доступні для онлайн-перегляду на веб-порталі «Судової влади України».

 

     Детальніше за посиланням: https://bd.zt.court.gov.ua/sud0603/pres-centr/news/985652/