flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Житомирі обговорили напрямки співпраці Служби судової охорони та управління превентивної діяльності поліції

01 вересня 2020, 08:09

     Напрямки співпраці між Територіальним управлінням Служби судової охорони у Житомирській області та Управлінням превентивної діяльності Головного управління Нацполіції в області обговорили в Житомирі.

     Робоча зустріч відбулася за участю заступника начальника Територіального управління зі служби підполковника Служби судової охорони Андрія Лозка, в.о. командира першого підрозділу охорони управління майора Служби Василя Шатила, тимчасового виконувача обов’язків начальника Управління превентивної діяльності ГУНП підполковника поліції Миколи Пархомчука та старшого інспектора відділу організації діяльності груп реагування УПД майора поліції Андрія Святогора.

     Учасники зустрічі обговорили питання забезпечення належної взаємодії Служби судової охорони з управлінням превентивної діяльності з питань обміну інформацією щодо масових заходів, які відбуватимуться поряд з об’єктами, що перебувають під охороною Служби судової охорони. Говорили й про вжиття своєчасних заходів реагування в разі ускладнення обстановки під час розгляду судових справ, що викликають значний суспільний резонанс, а також про взаємодію конвойних нарядів та нарядів судової охорони в залах судових засідань під час розгляду резонансних справ.

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області