flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони Житомирщини відпрацьовували навички поводження зі зброєю

26 серпня 2020, 10:48

     У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області тривають навчання з первинної професійної підготовки співробітників на базі приватного підприємства «Фобос».

     25 серпня співробітники управління відпрацьовували навички поводження зі зброєю. Заняття з вогневої підготовки проводить інструктор стрілецького тиру ПП «Фобос» Олександр Медведюк.

    Інструктор ознайомив учасників навчань зі зразками зброї, яка перебуває на озброєнні у правоохоронних органах України, після чого співробітники Служби перейшли до практичного відпрацювання вправ з навчальними пістолетами «Форт-17Р».

     За словами т.в.о. начальника управління полковника Служби Миколи Юхимчука, навички поводження зі спеціальними засобами є необхідною умовою якісного та професійного несення служби на постах об’єктів охорони. З липня цього року співробітники Служби, які пройшли навчання та здали відповідні заліки, несуть службу з пристроями для відстрілу гумових куль.

  Нагадаємо, у серпні 2020 розпочались двомісячні навчання з первинної професійної підготовки співробітників Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області.

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області