flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З нагоди Дня Незалежності України в Службі судової охорони у Житомирській області нагородили співробітників

25 серпня 2020, 10:16

     21 серпня у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області відбулися урочистості, присвячені 29-й річниці Незалежності України.

     «Я хотів би, аби кожен з вас усвідомив глибокий зміст Дня незалежності. Це день, коли мрія наших пращурів про вільну, незалежну країну стала реальністю. День 24 серпня став у серцях українців символом самоствердження, волі та суверенності. Ми відстояли своє право продовжувати творити історію державності», - зазначив т.в.о. начальника управління полковник Служби судової охорони Микола Юхимчук.

     Він зауважив, що чимало співробітників Служби судової охорони зустріне державне свято на постах охорони. Вони несуть службу з жовто-блакитною стрічкою на грудях.

     «Сильна держава – це безпечна держава, і Територіальне управління Служби судової охорони Житомирщини робитиме все можливе для безпеки суддів, працівників судових установ та учасників судового процесу», - сказав полковник Служби Микола Юхимчук.

     З вітальним словом до присутніх звернувся начальник Територіального управління Державної судової адміністрації у Житомирській області Василь Морей. Василь Вікторович був нагороджений грамотою управління Служби судової охорони за плідну співпрацю та значний внесок у популяризацію й розвиток Служби, а його заступник Тетяна Барабащук – подякою за плідну співпрацю в організації та проведенні конкурсних відборів кандидатів на службу до територіального управління Служби судової охорони.

     З нагоди 29-ї річниці Незалежності України грамотами, подяками та відзнаками Голови Служби судової охорони та начальника Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області відзначили ще ряд співробітників управління.

     Учасники урочистих зборів переглянули відеоролик Служби судової охорони «Що для кожного з нас означає незалежність?», присвячений Дню Незалежності. Від управління Служби судової охорони Житомирщини своїм розумінням головного державного свята поділився контролер ІІ категорії 3-го взводу першого підрозділу охорони рядовий Служби Кирило Бойчук.

 

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області