flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Житомирі стартувало навчання з первинної професійної підготовки співробітників Служби судової охорони

19 серпня 2020, 10:42

   У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області розпочалися навчання з первинної професійної підготовки співробітників.

      Заняття для особового складу підрозділу охорони та комендантського взводу проводять викладачі приватного підприємства «Фобос», яке має ліцензію для здійснення професійної підготовки за спеціальністю «охоронник».

   Ввідне заняття для першої навчальної групи 17 серпня провів заступник директора відділення підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації робітничих кадрів ПП «Фобос» В’ячеслав Лех. Він ознайомив слухачів з календарем та структурою навчань. Днями розпочнуть навчання ще дві групи співробітників.

   «Навчання триватиме більше двох місяців за спеціального розробленим планом та проходить без відриву співробітників від несення служби. Загалом професійну підготовку пройде кілька десятків співробітників управління, які несуть службу на постах охорони органів та установ системи правосуддя», - говорить т.в.о. начальника Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Микола Юхимчук.

   «Навчання включає в себе вивчення законів України, інших нормативно-правових актів і відомчих наказів, що регламентують діяльність Служби з охорони об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя, а також стройову, вогневу та фізичну підготовку. У вересні співробітники пройдуть виробничу практику, і вже на початку листопада цього року вони отримають відповідні свідоцтва про підвищення кваліфікації», - коментує т.в.о. начальника відділу з професійної підготовки та підвищення кваліфікації старший лейтенант Служби Андрій Бруцький.