flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Черняхівський районний суд став тринадцятою судовою установою Житомирської області, взятою під охорону Територіальним управлінням Служби судової охорони

23 липня 2020, 11:55

 Черняхівський районний суд став тринадцятою судовою установою Житомирської області, взятою під охорону Територіальним управлінням Служби судової охорони.

  Урочисте зібрання з цієї нагоди з дотриманням заходів карантину відбулося 22 липня.

  Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук привітав колектив суду з цією подією, розповів про обов’язки співробітників Служби на посту та наголосив на тісній взаємодії судових охоронців з працівниками суду щодо забезпечення безпеки учасників судового процесу.

 Виконуючий обов’язки голови Черняхівського райсуду Євген Бруховський привітав судових охоронців із початком несення служби, побажав успіхів у їхній службовій діяльності та прийняв з рук Геннадія Герасимчука табличку із символікою Служби судової охорони.

  За гарною традицією, жінок-працівниць суду привітали трояндами.

  Для співробітників, що відсьогодні несуть службу на посту охорони суду, провели інструктаж з охорони приміщень, забезпечення безпеки, підтримання громадського порядку в судовій установі та дотримання карантинних заходів.

  Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області