flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Кабінет Міністрів України змінив порядок проведення конкурсу на посади державних службовців

09 липня 2020, 12:24

      Прийняття змін дозволить кандидатам скористатися результатами тестування, не враховуючи строк, на який було призупинено процедуру проведения конкурсів на посади державної служби.

      У середу, 8 червня, Кабінет Міністрів України прийняв зміни до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби. Про це повідомляє Реформа державного управління на своїй сторінці в Facebook.

      За словами міністра Олега Немчінова, за чинним Порядком кандидати на посади державної служби мають право протягом шести місяців використовувати результати тестування. Але у зв’язку із зупинення дії положень Закону «Про державну службу» в частині проведення конкурсів на посади державної служби суттєво скоротився період, протягом якого учасники конкурсу можуть скористатися такими результатами.

      Зазначається, що прийняття змін дозволить кандидатам скористатися результатами тестування, не враховуючи строк, на який було призупинено процедуру проведения конкурсів на посади державної служби. Це, в свою чергу, забезпечить рівний доступ громадян до державної служби та зменшить навантаження на Центр оцінювання та державні органи.

 

      За посиланням: https://sud.ua/ru/news/ukraine/173272-kabmin-zminiv-poryadok-provedennya-konkursu-na-posadi-derzhsluzhbovtsiv