flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони взяла під охорону 11-й об’єкт правосуддя в Житомирській області

24 червня 2020, 17:02

        Одинадцята установа правосуддя перейшла під захист Служби судової охорони на Житомирщині.

     Офіційне взяття під охорону Любарського районного суду Житомирської області відбулося 23 червня.

     Починаючи з цього дня співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області забезпечуватимуть охорону та підтримання громадського порядку в суді у денний час доби.

     Захід відбувся за участі начальника та заступників управління Служби, а також керівництва й апарату суду.

     «Від сьогодні в Любарському суді працює судова охорона, а це означає, що до судової зали не пройде нетвереза, агресивно налаштована чи озброєна людина, а також відвідувачі з газовими балончиками та іншими забороненими предметами. Наші співробітники отримали відповідну підготовку, пройшли стажування на об’єктах правосуддя і тепер готові гідно нести службу на пості охорони з дотриманням карантинних норм», - запевнив начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук.

     Він також привітав співробітників суду з Днем державної служби, а представницям прекрасної статі вручив червоні троянди. Голова Любарського райсуду Павло Гуцал отримав від керівника управління пам’ятний знак із символікою Служби.

     Таким чином, станом на 23 червня Служба судової охорони забезпечує охорону приміщень та громадський порядок у 8 судах та судових установах міста Житомира та трьох судах за межами обласного центру: Коростенському, Червоноармійському та Любарському.

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області