flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підведено підсумки діяльності Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області за І півріччя 2020 року

18 червня 2020, 15:23

     За півроку судові охоронці Житомирщини не допустили пронесення до судів 570 заборонених предметів та обмежили прохід 9 осіб з ознаками ГРВІ

     17 червня у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області підвели підсумки службової діяльності за І півріччя 2020 року. Нарада пройшла під керівництвом тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління полковника Служби Миколи Юхимчука, а також заступників начальника управління - полковника Служби Анатолія Новіцького (із забезпечення) та  підполковника Служби Андрія Лозка (зі служби).

     На засіданні, що відбулося з дотриманням карантинних обмежень, виступили начальники відділів та служб управління. За озвученою інформацією, за 6 неповних місяців припинено можливість пронесення до приміщень судів Житомирської області 570 заборонених предметів, найбільше – ножів та інших колюче-ріжучих предметів (360). Також у цьому переліку газові балончики, травматична та пневматична зброя, пристрої для відстрілу гумових куль, електрошокери та ін.

     За півроку співробітниками Служби не допущено порушень громадського порядку під час 43 судових засідань у справах, що отримали суспільний резонанс; обмежено допуск на судові засідання 9 осіб з підвищеною температурою тіла та одну особу, яка повинна була знаходитися на самоізоляції.

     У кінці наради були окреслені завдання на ІІ півріччя для кожного структурного підрозділу та управління загалом.

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області