flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Забезпечення місцевих загальних судів Житомирської області засобами захисту

08 травня 2020, 09:12

  Місцеві загальні суди Житомирської  області продовжують здійснювати правосуддя в особливому режимі з введенням низки обмежувальних заходів з метою попередження та мінімізації можливості поширення коронавірусу COVID-19.

Станом на 01.05.2020 місцеві загальні суди області забезпечено медичними масками, стерильними рукавицями, дезінфікуючими засобами  та антисептичними засобами для рук.

Також згідно Рекомендацій затверджених Рішенням Ради суддів України від 17 березня 2020 року №19 введено обмежений доступ відвідувачів суду, відмінено особистий прийом громадян, забезпечено дотримання працівниками судів правил щодо належного поводження  під час карантину, проводяться дезінфекції приміщень. До роботи не мають допускатися працівники з первинними ознаками захворювання

Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Житомирській області зведено інформацію щодо вжитих заходів з мінімізації ризиків розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2 у місцевих загальних судах м. Житомира та Житомирської області та забезпеченості працівників засобами захисту станом на 01.05.2020 року за посиланням.