flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони Житомирщини закупили продукти для жителів сіл, які постраждали внаслідок лісових пожеж

24 квітня 2020, 08:47

     Співробітники територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області долучилися до збору продуктів харчування для жителів Овруцького району Житомирщини, які постраждали внаслідок масштабних лісових пожеж.

     Продуктові набори до штабу з ліквідації надзвичайної ситуації при Коростенській міській раді Житомирської області передали співробітники четвертого взводу 1-го підрозділу охорони територіального управління.

     Допомоги потребують жителі кількох сіл Овруччини, які найбільше постраждали внаслідок вогняної стихії.

     «Для людей, що залишилися без житла та майна, збирають продукти харчування тривалого зберігання, будматеріали, інструменти, медикаменти та інше. Колектив територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області не стоїть осторонь людської біди. Почувши про збір допомоги, наші співробітники організували закупівлю продуктів для погорільців», - пояснює начальник управління, полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук.

     «Мета нашої сьогоднішньої акції – це допомога сім'ям у біді, яка була дуже близько від нас», - зазначає командир 4 взводу охорони І підрозділу охорони управління Роман Бошаков, який несе службу в Коростені.

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області