flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До першої річниці Служби судової охорони в Житомирі відзначили кращих співробітників територіального управління

08 квітня 2020, 08:58

     Кращих співробітників територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області відзначили 3 квітня з нагоди першої річниці з дня створення Служби.
Співробітників та працівників управління Служби судової охорони привітав начальник управління Геннадій Герасимчук. Він нагадав, що Служба судової охорони створена 4 квітня 2019 року, а територіальне управління – на 5 місяців пізніше, у жовтні 2019 року.

     «Рік тому Вища рада правосуддя затвердила Положення про Службу судової охорони, яким визначила статус та функції новоствореного органу. Станом на березень 2020 року роботу територіальних управлінь Служби запущено у всіх 24 регіонах України», - сказав керівник управління.

     Геннадій Герасимчук також повідомив, що з січня по березень 2020 року 134 співробітники управління в Житомирській області забезпечували охорону громадського порядку під час розгляду судових справ, які отримали найбільший суспільний резонанс. Станом на 23 березня 2020 року на постах охорони судових установ Житомира попереджено потрапляння громадян до приміщень судів з 342 забороненими для пронесення предметами: ножами, газовими балончиками, пристроями для відстрілу гумових куль, травматичною та пневматичною зброєю. Під охороною Служби перебуває 8 судів та судових установ, розміщених у Житомирі.

     «Хочу подякувати кожному з вас за роботу в колективі. Бажаю не зупинятися на досягнутому, слідувати найвищим стандартам та успішно розвиватися у Службі судової охорони», - побажав Геннадій Герасимчук колективу та вручив вісьмом співробітникам грамоти, подяки й заохочення від Голови Служби судової охорони Валерія Бондаря.

     У свою чергу начальник територіального управління Державної судової адміністрації у Житомирській області Василь Морей відзначив почесною грамотою й подякою заступника начальника територіального управління Служби судової охорони із забезпечення, полковника Служби Анатолія Новіцького та начальника відділу забезпечення безпеки учасників судового процесу управління, лейтенанта Служби Людмилу Передер.

     Урочистості відбулися відповідно до інструкцій, запроваджених в управлінні на період карантинних заходів щодо боротьби із захворюванням на COVID-19.

     Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області