flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Нарада територіального управління з керівниками апаратів місцевих загальних судів Житомирської області щодо включення судів до об’єктів критичної інфраструктури сектору правосуддя

30 серпня 2023, 12:36

        29 серпня 2023 року територіальним управлінням Державної судової адміністрації України в Житомирській області за участю т.в.о. начальника управління Т. Барабащук, начальника відділу з питань управління об’єктами державного майна Г. Янчук, завідувача юридичним сектором С. Петренко, начальника відділу організаційного забезпечення діяльності судів та судової статистики Т. Ярошук проведено нараду в режимі відеоконференції з керівниками апарату місцевих загальних судів Житомирської області щодо обговорення питань включення судів до критичної інфраструктури сектору правосуддя.

           На нараді ознайомлено керівників апаратів судів з основними законодавчими актами, що регулюють захист критичної інфраструктури, заслухано позицію кожного суду окремо щодо включення місцевих загальних судів до об’єктів критичної інфраструктури. Обговорено питання організації роботи судів щодо підключення  приміщень судів альтернативними (незалежними) джерелами електроживлення  на період відключень від електромереж у разі їх пошкодження, забезпечення вартості послуг зі встановлення джерел електроживлення для забезпечення безперебійної роботи судів.