flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Підозрюваного у подвійному вбивстві взято під варту

07 вересня 2021, 08:46

06.09.2021 року слідчим суддею Корольовського районного судом м. Житомира розглянуто клопотання слідчого щодо застосування запобіжного заходу, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого пунктами 1, 2, 6 ч. 2 статті 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб; малолітньої дитини; з корисливих мотивів) Кримінального кодексу України.

Ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира клопотання слідчого задоволено та чоловіку застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави строком на 60 діб.

Мова йде про подвійне вбивство, яке сталося 4 вересня в одному із будинків міста. Після ліквідації пожежі, у квартирі було виявлено тіла жінки та дитини з ознаками насильницької смерті. 

За даними слідства, причетним до подвійного вбивства є 22-річний житомирянин, який проник у квартиру з метою матеріальної наживи.

За результатами розгляду, судом задоволено клопотання та застосувано відносно підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

За повідомленням прес-служби Корольовського районного суду м. Житомира:

https://kl.zt.court.gov.ua/sud0609/pres-centr/news/1173908/