flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відкриття турніру "Кубок Феміди" з міні-футболу відбудеться 11 вересня 2021 року

06 вересня 2021, 08:59

Відкриття Турніру з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка "Феміди відбудеться 11 вересня 2021 року о 15:00 годині на території учбово-тренувальної бази "ФК "Динамо" за адресою: місто Київ, Столичне шосе, 50. Кубок "Феміди"  з міні-футболу розігрується серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя. 

Почесну місію відкриття турніру покладено на команди, що зазначені в таблиці.

Турнір з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка "Феміди" проводиться під патронатом Вищої ради правосуддя, Ради суддів України та Державної судової адміністрації України і приурочений до Дня юриста.

Запрошуємо команди-учасниці, вболівальників та представників засобів масової інформації приєднатися до заходу!

27 серпня 2021 року в конференц-залі Державної судової адміністрації України відбулися збори представників команд судових установ, що беруть участь у турнірі з міні-футболу серед суддів, працівників судів, інших органів та установ системи правосуддя із розіграшу Кубка "Феміди" у 2021 році.

Учасники зборів провели жеребкування серед 27 команд-учасниць з усієї України та обрали новий склад Організаційного комітету Турніру.

На офіційному веб-сайті Державної судової адміністрації України в розділі "Інше" функціонує спеціальна рубрика "Кубок "Феміди" – турнір з міні-футболу".

За повідомленням, 

Пресслужби ДСА України