flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Урочистості присвячені Дню Державного Прапора та Дню Незалежності

25 серпня 2021, 13:15

Невдовзі наша країна святкуватиме День Державного Прапора та День Незалежності. Урочистості з цього приводу також відбулися й в Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області.

Начальник управління полковник Служби Судової охорони Геннадій Герасимчук привітав особовий склад з прийдешніми святами.

  • наближається день, важливий для кожного, хто є українцем не лише територіально чи за паспортом, а й по духу. 24 серпня ми відзначатимемо тридцяту річницю незалежності України – день, коли мрія наших пращурів про вільну, незалежну країну стала реальністю. Це день, що став у серцях українців символом самоствердження, волі та суверенності. Ми відстояли своє право продовжувати творити історію державності – наголосив Геннадій Герасимчук

В рамках заходу кращих співробітників та працівників управління, за плідну працю та сумлінне виконання службових обов’язків, відзначено грамотами та подяками. Також до проведення зборів долучилася профспілкова організація, правами якої відзначено 37 співробітників територіального управління.

У святкові дні співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області нестимуть службу з синьо-жовтими стрічками на грудях.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

#служба_судової_охорони_Житомир