flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Бердичівському міськрайонному суді Житомирської області відбулися спільні тактико-спеціальні навчання

25 серпня 2021, 10:13

20 серпня, напередодні державних свят, в Бердичівському міськрайонному суді Житомирської області відбулися спільні тактико-спеціальні навчання з особовим складом І підрозділу охорони Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області, фахівцями Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій області та районного відділу Національної поліції.

Громадяни, не задоволені розглядом справи, проводять мітинг та намагаються таким чином вплинути на рішення суду. Окремі особи, під час судового засідання поводять себе агресивно, вчиняють провокації, маючи за кінцеву мету вплинути на суд – протидія саме таким правопорушенням, взаємодія правоохоронців та співробітників Служби при ускладненій обстановці на об’єкті охорони було основними завданнями занять.

Учасники навчань якісно впоралися з усіма поставленими завданнями та продемонстрували свою готовність дати рішучу відсіч правопорушникам та забезпечити охорону об’єкту.

Також було відпрацьовано дії нараду та його взаємодія з підрозділами ДСНС при виникненні пожежі на об’єкті охорони.

З метою підвищення кваліфікаційного рівня співробітників територіального управління та ефективності спільних дій і злагодженої командної роботи з представниками інших силових структур під час забезпечення безпеки учасників судового процесу подібні заняття проводитимуться в подальшому.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

#служба_судової_охорони_Житомир