flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Обговорили роботу Служби судової охорони в районах

06 серпня 2021, 09:58

Керівництво Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області продовжує практику робочих зустрічей з представниками судової гілки влади та органів місцевого самоврядування.

Так, третього серпня начальник управління полковник Служби Геннадій Герасимчук, підполковник Служби Анатолій Монзолевський та майор Служби Василь Шатило зустрілися з головою Черняхівського районного суду Євгеном Бруховським та заступником Черняхівського селищного голови Андрієм Ющенком. Темою робочих зустрічей була оцінка роботи співробітників Служби з охорони приміщень суду та взаємодія Служби судової охорони з територіальними громадами в питаннях забезпечення охорони громадського порядку навколо судових установ.

 «Встановлення біля судів відеокамер, про яке ми домовилися практично з усіма громадами нашої області, дозволить не тільки попередити порушення громадського порядку і захистити відвідувачів судових установ, а й контролювати ситуацію в полі зору камер та оперативно реагувати на можливі правопорушення», - зауважує полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук.

Голова Черняхівського райсуду Євген Бруховський дав високу оцінку якості несення служби співробітниками, які охороняють приміщення суду, забезпечують у ньому громадський порядок та попереджають прояви неповаги до суду.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

#служба_судової_охорони_Житомир