flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Річниця взяття під охорону Андрушівського та Черняхівського районних судів

23 липня 2021, 10:12

Виповнився рік, як під спеціалізовану охорону були взяті два районні суди Житомирської області: 21 липня – Андрушівський та 22 липня – Черняхівський. За цей час під час несення служби з охорони громадського порядку та здійснення контрольно-пропускного режиму співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області припинили можливість пронесення до цих установ десятків заборонених предметів: ножів, балончиків зі сльозогінним газом, пристроїв для відстрілу гумових куль. Крім того, за результатами дистанційної термометрії судова охорона не допустила до приміщень судів кількох відвідувачів з підвищеною температурою.

«Працівники суду та співробітники Служби судової охорони працюють на один результат. На сьогодні під надійною охороною Служби судової охорони перебуває 21 об’єкт правосуддя регіону, а в найближчі місяці будуть взяті під охорону ще 9 районних судів в Ружині, Попільні, Хорошеві, Олевську, Малині, Ємільчиному, Брусилові, Радомишлі та Народичах», - анонсує начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук.

Отож, незабаром будуть оголошені конкурси на вакантні посади в райони, тож кандидати на службу вже можуть готувати необхідні документи. Уся інформація щодо конкурсів публікується за посиланням https://zt.court.gov.ua/tu06/inshe//.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

#служба_судової_охорони_Житомир