flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Будинку правосуддя в Житомирі пройшли спільні навчання Служби судової охорони, СБУ, Нацполу та рятувальників

12 липня 2021, 14:12

У суботу, 10 липня, у Будинку правосуддя, де знаходяться Корольовський та Богунський районні суди м. Житомира, пройшли навчання за участю співробітників територіального управління Служби судової охорони.

У спільних тактико-спеціальних навчаннях, що відбулися за ініціативою Антитерористичного центру при УСБУ у Житомирській області, також взяли участь співробітники регіональних підрозділів СБУ, Нацполіції, Нацгвардії та ДСНС.

Метою навчань було відпрацювання дій нарядів, які несуть службу в приміщенні судів, та взаємодії з іншими правоохоронними органами в разі отримання повідомлення про захоплення заручників в будівлі суду.

У ході навчань був відпрацьований алгоритм дій щодо інформування суб’єктів взаємодії про надзвичайну подію на об’єкті охорони, евакуації працівників та відвідувачів суду, оточення периметру будівлі суду до прибуття підрозділів Нацполіції, СБУ та Нацгвардії та звільнення ними заручників.

«Цей захід проводиться для відпрацювання злагоджених дій співробітників Служби судової охорони та інших правоохоронних органів. Подібні навчання будуть проводитися на постійній основі і перебуватимуть на моєму особистому контролі», - запевняє начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

#служба_судової_охорони_Житомир