flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Житомирі підбили підсумки діяльності Служби судової охорони області за пів року

30 червня 2021, 10:32

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області підбили підсумки службової діяльності за 6 місяців 2021 року.

Нарада за участю керівництва управління, начальників відділів та служб, командування підрозділу охорони та комендантського взводу, а також співробітників апарату управління відбулася 29 червня з дотриманням протиепідемічних заходів.

Захід розпочав начальник управління полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук. Він нагадав, що станом на 25 червня під охорону Служби взято 21 об’єкт судів, органів та установ системи правосуддя Житомирської області, або 70% від їх загальної кількості, і планом основних заходів управління на ІІ півріччя передбачено взяття під охорону решти 9 об’єктів.

За озвученою інформацією, за пів року співробітники управління:

  • не допустили пронесення до приміщень судів більше 1200 заборонених предметів: 792 ножів та інших колюче-ріжучих предметів, 3067 балончиків зі сльозогінним газом, 80 одиниць піротехніки, 25 пістолетів «Форт», 14 електрошокерів та іншого;
  • виявили 19 випадків підвищеної температури у відвідувачів та не допустили їх до приміщень судів;
  • забезпечили підтримання громадського порядку та безпеку учасників судового процесу під час резонансних судових засідань.

 

Після озвучення результатів службової діяльності, аналізу помилок та врахування пропозицій по кожному з напрямків були окреслені завдання на друге півріччя 2021 року.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області