flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До державного свята співробітників Служби судової охорони Житомирщини відзначили грамотами й подяками

29 червня 2021, 10:05

25 червня у Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області пройшла урочиста нарада з нагоди відзначення державного свята – 25-річчя з дня прийняття Конституції України.

Особовий склад привітав начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області Василь Морей. Він нагадав, що чверть століття тому Верховна Рада прийняла Основний Закон, який є визначальним чинником, завдяки якому Україна є державою не лише за назвою, а й за суттю.

«Незалежність дається нелегко, її постійно треба виборювати та відстоювати», - наголосив Василь Вікторович.

У своїй промові начальник управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук зазначив, що Конституція увійшла в життя українців як головний оберіг державності й демократії, а життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека людини визнаються найвищою соціальною цінністю.

«Впевнений, що наполеглива праця кожного співробітника нашого управління є запорукою подальшої розбудови нашої державності, сприятиме добробуту кожної родини», - сказав Геннадій Валерійович та побажав усім миру, здоров’я та взаєморозуміння.

З нагоди відзначення 25-річниці Дня Конституції України співробітників та працівників територіального управління заохочено грамотами та подяками.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

#служба_судової_охорони_Житомир