flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітникам Служби судової охорони – про тактику комунікації та види підробок документів

23 червня 2021, 12:19

Викладачки Житомирського навчального центру підготовки поліцейських у вівторок, 22 червня, відвідали Територіальне управління Служби судової охорони, аби розповісти особовому складу про впровадження сервісів для вразливих категорій користувачів суду та основи комунікації співробітників Служби з різними категоріями відвідувачів.

Викладачка навчального центру та тренер проєкту ЄС «Право-Justice» лейтенант поліції Тетяна Фурманчук розповіла про сервіси для вразливих категорій користувачів суду та закцентувала увагу слухачів на видах підробки паперових та пластикових документів, а старший психолог відділення кадрового забезпечення Центру капітан поліції Діана Джулакян продемонструвала відеоролик про тактику поведінки з людьми, які проявляють агресію або перебувають у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

«Людина, яка потрапляє до суду, так чи інакше переживає стрес. І цей стрес може бути причиною неконтрольованої агресії. Завдання співробітника, який зустрічає таку людину на посту – максимально спокійно перевірити її особу та з’ясувати мету візиту до суду, пам’ятаючи про безпечну дистанцію та непередбачуваність поведінки цієї категорії відвідувачів», - наголосила капітан поліції.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

#служба_судової_охорони_Житомир