flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони Житомирщини налагоджує співпрацю з громадськими організаціями

14 червня 2021, 11:18

10 червня у Будинку правосуддя, де розміщені Богунський та Корольовський районні суди міста Житомира, відбулася робоча зустріч керівництва Територіального управління Служби судової охорони Житомирщини з представниками ветеранської громадської організації.

Темою розмови заступника начальника управління (зі служби) підполковника Служби судової охорони Андрія Лозка з ветераном АТО, головою громадської організації «БРАТУБРАТ» Олександром Швецовим було налагодження комунікації захисників правосуддя з представниками громадських організацій під час судових процесів.

Представники Служби судової охорони ознайомили гостя з основними функціями та завданнями Служби, правилами пропуску осіб до приміщень судів та виконанням завдань щодо недопущення порушення громадського порядку під час судових засідань. У свою чергу Олександр Шевцов поінформував присутніх про діяльність та кількісний склад очолюваної ним ветеранської громадської організації, а також про входження її до консультативної ради у справах ветеранів війни та сімей загиблих (померлих) захисників України при Житомирській облдержадміністрації.

Обидві сторони відзначили важливість порозуміння між співробітниками Служби судової охорони та представниками громадських організацій задля безпеки громадян у суді та на його території.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області