flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Службі судової охорони Житомирщини підбили підсумки результати службової діяльності за травень

04 червня 2021, 10:36

Діяльність структурних підрозділів Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області за травень 2021 року проаналізували на підсумковій нараді, що відбулася 3 червня з дотриманням мір карантинного захисту.

Участь у нараді взяло керівництво управління, командування підрозділу охорони, комендантського взводу, а також начальники відділів та служб. За результатами службових доповідей було проаналізовано діяльності по кожному окремому напрямку та окреслено завдання на наступний місяць.

За інформацією начальника відділу організації охорони та підтримання громадського порядку підполковника Служби Анатолія Монзолевського, під час несення служби з охорони громадського порядку та здійснення контрольно-пропускного режиму в травні співробітники управління припинили можливість пронесення до судів області 189 заборонених предметів, а саме:

  • 127 колюче-ріжучих предметів (складні ножі, ножиці, викрутки);
  • 55 балонів зі сльозогінним газом;
  • 4 пристроїв для відстрілу гумових куль;
  • 3 електрошокерів.

За озвученою інформацією, в минулому місяці керівництвом управління проведено дві спільні наради з керівництвом територіального управління Державної судової адміністрації та іншими суб’єктами взаємодії – територіальними підрозділами Національної поліції, Національної гвардії та Державної служби України з надзвичайних ситуацій. На території судів, що перебувають під охороною Служби, проводилися тактико-спеціальні навчання за участю співробітників Служби судової охорони, Нацполіції та Нацгвардії.

Станом на 3 червня під охороною Служби судової охорони перебуває 21 об’єкт правосуддя Житомирської області, що складає 70% від їх загальної кількості.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області

#служба_судової_охорони_Житомир