flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В управлінні Служби судової охорони Житомирської області підвели підсумки роботи за січень

04 лютого 2021, 15:26

У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області підвели підсумки службової діяльності у січні 2021 року. Нарада за участі керівництва управління, начальників відділів та служб, командування підрозділу охорони та комендантського взводу, а також співробітників апарату управління відбулася 3 лютого з дотриманням протиепідемічних заходів.

Особовий склад управління заслухав доповіді начальника управління та його заступників по кожному з напрямків, які вони курують.

«Минув перший місяць нового 2021 року, і ми маємо перші результати роботи. Ми взяли під охорону суд у Бердичеві, продовжуємо налагоджувати співпрацю з органами місцевого самоврядування, набуваємо досвід взаємодії з правоохоронними органами під час тактико-спеціальних занять. Як ви знаєте, 2021 рік є роком служби, тому несення служби співробітниками на постах пропуску та охорони та належного виконання завдань Служби судової охорони, перебуває під особливим контролем», - зазначив начальник управління полковник Служби Геннадій Герасимчук.

За інформацією заступника начальника управління (зі служби) підполковника Служби Андрія Лозка, у січні 2021 року співробітники підрозділу охорони припинили можливість пронесення до судів Житомирської області 184 предметів, прохід з якими заборонений. Були недопущені до приміщень судів:

  • 131 колюче-ріжучий предмет (складні ножі, ножиці, викрутки),
  • 43 балончики зі сльозогінним газом,
  • 8 пристроїв для відстрілу гумових патронів (пістолетів з гумовими кулями),
  • два піротехнічних засоби та один електрошокер.

Для підтримання громадського порядку в узятих під охорону судах, недопущення проявів неповаги до суду, забезпечення недоторканності та цілісності приміщень судів співробітники територіального управління залучалися до проведення судових засідань у справах, що потребували посилення служби.

Після озвучення результатів службової діяльності, аналізу помилок та врахування пропозицій по кожному з напрямків були окреслені завдання на лютий 2021 року.

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області