flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівництво Служби судової охорони Житомирщини зустрілося з новопризначеним заступником голови ОДА

27 січня 2021, 16:30

У Житомирі відбулася робоча зустріч керівництва Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області з новопризначеним заступником голови Житомирської облдержадміністрації з питань взаємодії з правоохоронними органами Олександром Федьком.

Зустріч відбулася в Житомирській ОДА 26 січня, відразу після офіційного представлення нового заступника голови.

Темою зустрічі була взаємодія Служби судової охорони з правоохоронними органами з питань профілактики злочинності та включення територіального управління до регіональних програм з питань громадської безпеки.

Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук та його заступник із забезпечення полковник Служби Анатолій Новіцький ознайомили нового заступника голови ОДА з завданнями Служби та результатами діяльності управління, наголосивши, що як державний орган з правоохоронними функціями Служба судової охорони в регіоні працює з жовтня 2019 року.

«На сьогодні під нашою охороною перебувають 20 з 30-ти об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя Житомирської області, до кінця року заплановано взяти під охорону всі суди регіону. Для постійного моніторингу обстановки на прилеглих до судових установ вулицях та своєчасного реагування на її зміни просимо Вашого сприяння щодо включення територіального управління Служби до обласної «Комплексної програми забезпечення охорони прав та свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку у Житомирській області на 2021-2025 роки», - сказав полковник Служби Геннадій Герасимчук.

Зі свого боку Олександр Федько запевнив у розумінні важливості питань громадської безпеки та профілактики правопорушень у регіоні та важливості включення Служби судової охорони до регіональних програм з протидії злочинності та забезпечення безпеки життя і здоров’я громадян, які відвідують судові установи.

    

 

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області