flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про участь у заході в режимі відеоконференції

27 січня 2021, 16:38

27 січня 2021 року у режимі відеоконференцїї  (Zoom) відбулася презентація посібника "Реорганізація робочих процесів: довідник з методів та інструментів удосконалення і оптимізації діяльності".

Посібник підготовлено в рамках співпраці Державної судової адміністрації України з українсько-канадським Проектом підтримки судової реформи на основі канадського досвіду реорганізації бізнес-процесів та результатів заходів ДСА України зі спрощення робочих процесів (тренінгів, засідань робочих груп, пілотного проекту), що відбулися протягом 2018 - 2020 років за участю канадських експертів.

Посібник містить інструменти, методики, спрямовані на удосконалення робочих процесів (зменшення кількості передач, точок контролю, скорочення часу реагування та тривалості процесів, об’єднання етапів, усунення непотрібних етапів, зменшення людських та матеріальних витрат, покращення якості послуг).

У заході взяли участь представники ДСА України, територіальних управлінь та канадські експерти з питань судового адміністрування.