flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони Житомирщини взяла під охорону 20-ту судову установу – Бердичівський міськрайсуд

16 січня 2021, 08:45

    Бердичівський міськрайсуд Житомирської області став 20-ю судовою установою регіону, яка в новому 2021 році перейшла під захист Служби судової охорони. Церемонія взяття суду під охорону відбулася 13 січня з дотриманням карантинних заходів.

     Таким чином, нині під охороною Служби перебувають дві третини об’єктів правосуддя регіону.

     Начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук представив колективові суду співробітників п’ятого взводу охорони, які віднині охоронятимуть та підтримуватимуть громадський порядок в будівлі та на території суду.

    Виконувачка обов’язків голови суду Тетяна Вдовиченко зазначила, що передача установи під охорону стала довгоочікуваною подією для колективу суду, і що з появою судової охорони кожен працівник установи та учасник судового процесу нарешті почуватимуться в безпеці. Вона подякувала працівникам поліції, які чергували на посту охорони суду, а судовим охоронцям побажала міцного здоров’я, злагодженої роботи і спокійної служби.  

     У свою чергу заступник начальника Бердичівського відділу поліції Олександр Гетенок також подякував колективу суду за співпрацю та привітав  співробітників Служби судової охорони.

     Під час церемонії полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук вручив працівницям суду квіти, а в.о. голови суду - ще й сувенірну табличку з символікою Служби, яку невдовзі було розташовано на чільному місці у фойє установи.

     Для судових охоронців провели інструктаж щодо несення служби на посту та особливо наголосили на безумовному дотриманні умов протиепідемічних вимог.

     Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області