flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Службі судової охорони у Житомирській області підбили підсумки 2020 року та відзначили кращих співробітників

24 грудня 2020, 16:09

     У Територіальному управлінні Служби судової охорони у Житомирській області підбили підсумки діяльності у 2020 році, визначили завдання на наступний рік, а також відзначили співробітників, які показали найкращі результати роботи за підсумками року.

     Нарада за участю керівництва управління Служби, Територіального управління Державної судової адміністрації у Житомирській області та особового складу управління відбулася 23 грудня. Зважаючи на епідеміологічну ситуацію в регіоні, захід відбувся із дотриманням мір карантинного захисту.

     Нараду розпочав начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук. Він нагадав присутнім, що управління розпочало свою діяльність 16 жовтня 2019 року, а вже  26 листопада того ж року перші співробітники склали Присягу на вірність українському народові.

     «Завдяки порозумінню та підтримці з боку керівництва управління ДСА в Житомирській області, а саме – начальника управління Василя Вікторовича Морея, розпочати роботу управління вдалося в найкоротші терміни. Вже 2 грудня 2019 року ми прийняли під охорону перші три суди у Житомирі: Житомирський апеляційний суд, Богунський та Корольовський районні суди міста. На сьогодні вже взято під охорону 19 об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя області, що складає 63,3% від загальної кількості об’єктів, що підлягають охороні», - зазначив Геннадій Герасимчук. Він зауважив, що наступним об’єктом, де почнуть нести службу контролери управління, буде Бердичівський міськрайонний суд. Усього ж у 2021 році заплановано взяти під охорону всі 30 об’єктів правосуддя регіону.

     Начальник Територіального управління ДСА у Житомирській області Василь Морей у зверненні до колективу також відзначив високий рівень співпраці та порозуміння між управліннями Служби судової охорони та Державної судової адміністрації, привітав колектив управління з прийдешніми святами та побажав йому подальшого розвитку та процвітання.

     З доповідями про результати за всіма напрямками службової діяльності виступили заступники начальника Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Микола Юхимчук та підполковник Андрій Лозко, а також начальники відділів. Вони озвучили головні показники, окреслили проблемні  питання та визначили завдання на 2021 рік.

     За підсумками роботи у 2020 році, вагомий особистий внесок в розбудову та становлення Служби судової охорони грамотами та подяками управління нагородили 17 співробітників.

     Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області