flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Юні житомирські футболісти на Миколая отримали подарунки від Служби судової охорони

21 грудня 2020, 10:12

     Вихованців житомирської спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «Полісся» 2012 року народження просто на футбольному полі 19 грудня чекав несподіваний сюрприз.

     У День святого Миколая до них завітало керівництво Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області, аби привітати зі святом та вручити подарунки - футбольний інвентар, який вкрай необхідний під час тренувань.

     «Від численного колективу Служби судової охорони у Житомирській області вітаю вас, наші юні спортсмени, з Днем святого Миколая. Знаємо, що зараз ви посилено готуєтеся до футбольного турніру в Конча-Заспі, який відбудеться вже завтра. Також нам відомо, що ви – переможці багатьох всеукраїнських футбольних змагань. Ми пишаємося вами та щиро зичимо подальших успіхів і перемог!», - звернувся до юних футболістів начальник управління, почесний член президії Житомирської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук. Він передав тренерові команди Андрію Островському спортивний інвентар.

     «Ми пишаємося вашими успіхами, пишаємося поколінням дітей, які не сидять у телефонах, а йдуть займатися і бігати у футбол. Віримо, що з вас виростуть імениті спортсмени, відомі футболісти, зірки спорту! А подарунки від Служби судової охорони нехай допомагають у цьому», - висловився заступник начальника управління полковник Служби судової охорони Микола Юхимчук.

     Восьмирічні футболісти подякували почесним гостям і також привітали їх зі святом.

     Варто зазначити, що нещодавно колектив територіального управління Служби судової охорони отримав можливість займатися на міському стадіоні «Спартак Арена», де з 2019 року проходять футбольні матчі житомирського «Полісся».

     Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області