flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Житомирські співробітники Служби судової охорони передали діткам з ГО «Я – мама» подарунки від святого Миколая

18 грудня 2020, 12:08

       Робити добро легко, а надто, коли мова йде про діток, які потребують особливого піклування.

     17 грудня співробітники Територіального управління Служби судової охорони області у Житомирській області з подарунками від святого Миколая завітали до благодійної організації «Я – мама!», яка опікується дітьми-сиротами, дітьми з обмеженими фізичними можливостями та малозабезпеченими родинами. 

       Два десятки родин з дітьми радо зустрічали гостей у формі.

    Заступник начальника управління зі служби підполковник Служби судової охорони Андрій Лозко розповів учасникам свята про своїх колег, які дбають про безпеку в судах, а начальник відділу по роботі з персоналом підполковник Служби Іванна Патлатюк побажала дітлахам здоров’я, гарного настрою, вірних друзів та багато цікавих моментів.

     Нині на обліку благодійної організації «Я – мама» перебуває 551 родина з Житомира та області. Вони забезпечуються дитячими товарами, ліками, харчуванням, а дітки долучаються до програм із соціальної реабілітації, ігор, розвиваючих занять та занять з психологом.

     Голова БО «Я – мама» Тетяна Смірнова подякувала співробітникам Служби судової охорони за радість та емоції, які вони подарували малечі разом з солодощами.

     Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області