flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони привітала працівників судових установ Житомирської області з професійним святом

16 грудня 2020, 16:40

     У День працівників судів, 15 грудня, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області привітали голів судів, керівників апаратів та колективи судів області з професійним святом.

     Від самого ранку працівників судових установ очікували розміщені у фойє плакати з привітанням від Голови Служби судової охорони генерал-майора Валерія Бондаря. Також працівникам судів було вручено відзнаки Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області – за тісну співпрацю, внесок у розбудову та розвиток Служби. Грамотою відзначено й начальника Територіального управління Державної судової адміністрації у Житомирській області Василя Морея.

     Начальник управління полковник Служби Геннадій Герасимчук та його заступник полковник Служби Микола Юхимчук вручили головам судів та керівникам апаратів розміщених у Житомирі судів фотоколажі, на яких закарбовані кадри взяття судів під охорону в грудні 2019 року.

     «Від імені колективу та себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівників суду України. Вашими цілями та завданнями є ефективний захист прав, свобод і законних інтересів кожного громадянина. У цей святковий день хочу подякувати вам за професіоналізм, принциповість та вірність ідеалам права та справедливості. Ви вершите справедливе правосуддя, на яке розраховує кожна людина, яка прийшла у храм Феміди. А Служба судової охорони дбає й надалі дбатиме про безпеку суддів, працівників суду та всіх учасників судового процесу», - запевнив полковник Служби судової охорони Геннадій Герасимчук.

 

 

  

 

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області