flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Співробітники Служби судової охорони відпрацювали дії при порушеннях громадського порядку на території Коростенського міськрайонного суду

20 жовтня 2020, 09:49

17 жовтня на території Коростенського міськрайонного суду Житомирської області відбулося виїзне тактико-спеціальне заняття з особовим складом Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області.

Участь у ньому взяли співробітники 4-го взводу першого підрозділу охорони, які несуть службу на постах охорони Коростенського та інших районних судів області, співробітники резервної групи та апарату управління.

Зважаючи на ускладнення протиепідемічної обстановки в регіоні, захід пройшов із дотриманням карантинних обмежень. 

Співробітники підрозділу охорони в тактичному однострої та екіпіруванні вчилися реагувати на зміну обстановки, протидіяти порушенню громадського порядку та узгоджено діяти під час виникнення нештатних ситуацій, як от намагання агресивно налаштованих громадян заблокувати вхід до суду. Роль нападників зіграли співробітники апарату управління.

«Метою тактико-спеціального заняття було здобуття практичних навичок співробітниками, які здійснюють охорону об’єктів судів, органів та установ системи правосуддя, забезпечення ними своєчасного реагування на зміну обстановки та професійні дії під час виявлення нештатних ситуацій, а також відпрацювання взаємодії з групою швидкого реагування та іншими правоохоронним органами», - зазначив начальник відділу з професійної підготовки  та підвищення кваліфікації майор Служби судової охорони Олександр Кравченко.

Після практичного відпрацювання ситуаційних завдань було підведено підсумки заняття з детальним розглядом дій співробітників та аналізом допущених помилок.

 

  

  

  

  

Пресслужба Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області