flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Служба судової охорони взяла під охорону 17-й об’єкт правосуддя Житомирщини – Романівський районний суд

16 жовтня 2020, 11:15

Сімнадцятий об’єкт правосуддя Житомирської області – Романівський районний суд - перейшов під охорону Служби судової охорони.

Церемонія узяття установи під охорону з дотриманням вимог карантину заходів відбулася 15 жовтня.

За традицією, начальник Територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області полковник Служби Геннадій Герасимчук вручив голові суду Миколі Ковальчуку табличку з символікою Служби, а працівницям установи – троянди.

«Сподіваємося на співпрацю та порозуміння», - зазначив він, звертаючись до колективу суду.

Зі слів голови Романівського райсуду, щотижня в установі розглядається близько 40 судових справ. Приблизно раз на місяць розглядаються справи, що викликають суспільний резонанс.

«Ми втішені, що Романівський суд нарешті взято під охорону Служби судової охорони. Віднині ви забезпечуватимете охорону громадського порядку, безпеку під час судових засідань та дотримання мір карантинних заходів», - сказав голова суду та побажав співробітникам Служби натхнення, спокійних робочих буднів та міцного здоров’я.

 Для співробітників наряду в суді обладнали пост пропуску, який забезпечили необхідними приладами та засобами для здійснення пропускного режиму. Для речей, заборонених для пронесення до приміщень суду, встановили камери схову. Відвідувачам в обов’язковому порядку вимірюють температуру та не пускають без медичних масок.

Нагадаємо, що до судів та судових установ забороняється прохід з боєприпасами, вогнепальною, газовою, пневматичною та холодною зброєю, пристроями для відстрілу гумових куль, газовими балончиками, спорядженими речовиною сльозоточивої чи подразнюючої дії, іншими спецзасобами активної оборони.

   

  

  

Пресслужба територіального управління Служби судової охорони у Житомирській області