flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ ДСА України від 03.04.2023 №172

 

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

 

Н А К А З

 

03 квітня 2023 р.

                                      Київ

  172        

  

Про внесення змін до наказу

ДСА України від 13.01.2023 № 14

 

Відповідно до статті 19 Закону України "Про запобігання корупції",  частини п’ятої статті 153 Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та враховуючи положення Державної антикорупційної програми
на 2023-2025 роки, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України
від 04.03.2023 № 220,

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Внести зміни в додаток 1 до Антикорупційної програми Державної судової адміністрації України на 2022-2024 роки (далі – Антикорупційна програма), затвердженої наказом ДСА України від 13.01.2023 № 14, виклавши його в новій редакції, що додається.

 

  1. Керівникам самостійних структурних підрозділів Державної судової адміністрації України, начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України продовжити забезпечення виконання заходів, визначених Антикорупційною програмою.
  2. Головному спеціалісту з питань запобігання та виявлення корупції (Петрушко М. М.) надіслати до Національного агентства з питань запобігання корупції у термін не пізніше двох робочих днів з дня видання цього наказу зміни до Антикорупційної програми, внесені цим наказом.
  3. Управлінню забезпечення діяльності керівництва (Мельнікова М. О.)
    не пізніше трьох робочих днів з дня підписання наказу оприлюднити його в розділі "Нормативно-правова база" рубрики "Інше" офіційного вебсайту ДСА України.
  4. Відділу документального забезпечення та контролю
    (Парубченко Т. В.) довести копію цього наказу до заступників Голови Державної судової адміністрації України, радників Голови Державної судової адміністрації України, керівників самостійних структурних підрозділів Державної судової адміністрації України та начальників територіальних управлінь Державної судової адміністрації України.
  5. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

 

 Голова

Державної судової

адміністрації України                 /підпис/                        Олексій САЛЬНІКОВ