flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Процедура UA-2023-03-10-011004-a

 

Територіальне управління Державної судової адміністрації

України в Житомирській області

ОБҐРУНТУВАННЯ

технічних та якісних характеристик закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Послуги з підключення та доступу до мережі Інтернет

ДК 021:2015- 72410000-7 - Послуги провайдерів

Закупівля зареєстрована за ідентифікатором:

                UA-2023-03-10-011004-a

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі:

Послуги доступу до мережі Інтернет (далі – Послуги) надаються відповідно до Закону України «Про телекомунікації», Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2012 № 295 та інших нормативно-правових актів України у сфері телекомунікацій та забезпечують цілодобове надання у користування та обслуговування каналів передачі даних на всіх вузлах мережі.

Загальні вимоги до предмета закупівлі:

  1. Послуга з доступу до мережі Інтернет - забезпечення можливості з’єднання кінцевого обладнання споживача з Інтернетом (згідно Постанови КМУ №295 від 11.04.2012 року). Організація підключення до мережі Інтернет повинна здійснюватись за допомогою ВОЛЗ (волоконно-оптичної лінії зв'язку)
  2. Пропускна здатність каналу має складати не менше 99% переданих пакетів.
  3. Швидкість доступу до мережі Інтернет складає не менше 100 Мбіт/с за місцем надання послуг (надання цілодобового доступу до мережі Інтернет із заявленою швидкістю без обмеження обсягу трафіку).
  4. Надання послуг та підтримки – протягом 01.04.2023р.-31.12.2023р. , 24 години на добу, 7 днів на тиждень, за винятком перерв для проведення аварійних робіт і перерв, викликаних виходом з ладу обладнання, а також необхідних профілактичних і ремонтних робіт. Оператор повинен мати в необхідній кількості, власну(і) або залучену(і) експлуатаційні та/або ремонтні бригади служби технічної підтримки або власну мобільну ремонтну бригаду для забезпечення функціонування послуг у режимі 24 години на добу, 7 днів на тиждень,   швидкістю реагування на звернення щодо несправності не більше 1 години.
  5. Учасник забезпечує Замовника консультаціями щодо технологій та засобів, необхідних для споживання послуг, а також інших питань, пов'язаних з наданням та користуванням послугами .
  6. Доступ до Інтернет-ресурсів, заборонених на державному рівні, має бути обмежений на рівні Оператора. Список заборонених Інтернет-ресурсів аналізується Учасником відповідно до чинного законодавства.
  7. Вимоги до підключення Замовника до мережі Оператора доступу до Інтернет:

 Вимоги до зовнішніх ліній зв’язку:

- для підключення комп’ютерної мережі підприємства до мережі Інтернет передбачити прокладання зовнішніх волоконно-оптичних ліній зв’язку від вузла зв’язку чи оптичної муфти Оператора зв’язку в розподільчий пункт місцевого загального суду згідно лота (до кінцевого обладнання);

- інтерфейс підключення до активного обладнання локальної мережі в розподільчому пункті – Ethernet;

- підключення активного мережевого обладнання в розподільчому пункті місцевого загального суду згідно лота виконати за допомогою стандартних волоконно-оптичних з’єднувальних шнурів (пігтейлів, пачкордів чи sfp-модулів) заводського виготовлення та медіаконвекторів;

- збудований оптичний канал доступу до Інтернет повинен забезпечувати можливість доступу в Інтернет усіх наявних персональних комп'ютерів і мережевих пристроїв.

Вимоги до розподільчого пункту:

- підключення пасивного та активного оптичного мережевого обладнання виконати за допомогою стандартних з’єднувальних шнурів заводського виготовлення;

-  все пасивне обладнання кабельної мережі повинно відповідати вимогам категорії не нижче 5е;

- усі компоненти кабельної системи повинні бути виготовлені виробниками, що мають міжнародні сертифікати якості (ISO 9001 або інші).

  1. Учасник забезпечує взаємодію з мережею Інтернет з використанням адрес IPv4.
  2. Учасник надає 1 (одну) зовнішню статичну IP-адресу при підключенні цифрових каналів Інтернет електрозв'язку безкоштовно для кожного лоту.
  3. Зона відповідальності Учасника при наданні Послуг – до інтерфейсу локального мережевого обладнання Замовника. Відповідно, все внутрішнє мережеве обладнання, включаючи кабелі до інтерфейсу локального мережевого обладнання вузлів мережі, надається, встановлюється та налагоджується Замовником в рамках надання Послуг.
  4. Оператор зобов’язаний забезпечити Замовника безперервним зв’язком протягом всієї дії договору на умовах, передбачених в документації Замовника.
  5. Учасник повинен забезпечити гарантоване живлення комутаційного обладнання на своєму боці, в тому числі засобами безперебійного живлення: дизель-генератори та акумуляторні батареї з часом автономної роботи не менше 8 годин.

 

Розмір бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі. При розрахунку  очікуваної вартості  закупівлі Замовником проведено моніторинг ринкових цін на дані послуги  на території  м.Бердичів

Обсяг  1 послуга 

У очікувану вартість предмету закупівлі включено ціну за підключення до мережі Інтернет, а також вартість абонентської (щомісячної) плати на з 01.04.2023р. – 31.12.2023р. за послуги з доступу до мережі Інтернет. Орієнтовний щомісячний платіж (послуга з доступу до мережі інтернет) 3600,00грн. * 9 місяців ( надання послуги з 01.04.23-31.12.23)= 32400,00грн.

 

Очікувана вартість становить  - 32400,00 грн. 

Розмір бюджетного призначення та/або очікувана вартість предмета закупівлі: Державний бюджет України,  розміром бюджетних призначень   визначений відповідно до розрахунку до кошторису на 2023р.  32400,00 грн.  з ПДВ.